Käyttöehdot

 

Käyttöehdot

Internet-sivumme on suunniteltu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta. Näihin ehtoihin ja Internet-sivujemme käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Alle 18-vuotiaalta edellytämme huoltajan suostumusta ostoksien tekoon.

Sivujemme visuaalinen ilme ja sivuillamme julkaistava aineisto, kuten kuvat ja tekstit ovat tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta.

Sivuillamme julkaistavaa aineistoa saa selata ja ottaa siitä jäljennöksiä tulostamalla tai lataamalla tiedosto tietokoneelle. Aineistoa saa kuitenkin käyttää vain ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Jäljennöksiä tai osaa niistä ei saa myydä tai jakaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa.

Sivujemme sisältämät tiedot on tarkoitettu antamaan tietoa palveluistamme ja tuotteistamme. Teemme parhaamme, jotta näillä sivuilla olevat tiedot ovat ajan tasalla ja pitävät paikkaansa, mutta emme vastaa annettujen tietojen soveltuvuudesta kävijän tarpeisiin tai tietojen perustella tehtyjen toimien tuloksesta.

Emme ole vastuussa sivuillemme linkitettyjen muiden sivujen sisällöstä. Emme myöskään vastaa kävijöiden sivuillemme lähettämän aineiston sisällöstä. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan poistaa kävijöiden lähettämää aineistoa, mutta emme ole siihen velvollisia, ellei Suomen pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Meille lähetetyn aineiston osalta lähettäjä vastaa siitä, ettei toimitettu aineisto loukkaa kolmansien tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia tai ole lainvastaista tai loukkaavaa.