Uutiset

Be3 lakat ennakkotilattavissa!

Sanna K

Täysin uudenlaiset Mosaic Be3 geelilakat ovat nyt ennakkotilattavissa verkkokaupassa. Lakka ei vaadi alus- eikä päällyslakkaa ja peittää upeasti jo yhdellä kerroksella! Jos haluat lakalle lisäkiiltoa ja kestävyyttä, voit valita päälle jonkin uusista top geeleistämme, jotka ovat kaikki nykyään soak offeja. Lakkojen toimitus alkaa elokuun puolessa välissä.   P.S. Oletko jo huomannut että ihanat Joik-tuotteetkin saa nyt myös verkkokaupasta?


Tervetuloa!

Sanna K

Vietämme perinteistä Open Dayta sunnuntaina 16.7. Riihimäen myymälässämme klo 13 alkaen. Tervetulleita mukaan ovat kaikki jo alalla olevat ammattilaiset kuten alalle vasta aikoivatkin!Luvassa demoja, uusien tuotteiden esittelyä, shoppailua ja rentoa yhdessäoloa. Julkistamme vuoden oppilaat ja huomioimme kunniamaininnoin valittuja Mosaic-salonkeja, jotka ovat intohimoisia alan edelläkävijöitä. Paikalla myös Mosaic Suomen kouluttajatiimi.Ja toki tarjolla on pieniä herkkuja ja kuoharia!Tapahtuman Facebook eventin löydät täältä.Open Day näkyy myös verkkokaupassa, kun olemme suljettuna torstaista tiistaihin. Tiistaina hihat taas heiluvat normaalisti ja alamme postittaa ennakkotilauksia. Myös saldot ja uutuudet päivittyvät verkkokauppaan tiistain aikana. Myös myymälämme Riihimäellä on maanantain suljettuna.


Uutukaisia ennakkotilattavissa!

Sanna K

UV lac kokoelmamme sävyvalikoima uudistuu hiukan ja samalla pullokoko pienenee 8 millilitraan. Tällä taistelemme lakkojen hukkaanmenoa vastaan. UV-lakan käyttöikähän on 12 kk avaamisesta ja pullojen pitkä seisottaminen hyllyssä tai laatikossa nopeuttaa lakan vanhenemista painavampien ainesosien valuessa pullon pohjalle. UV-lakat siis rakastavat säännöllistä käyttöä! Uusi värivalikoima uudessa koossa ja uudessa tyylikkäässä pullossa on nyt ennakkotilattavissa sunnuntaihin 9.7. saakka.Toinen juuri sopivasti Open Dayksi ilmestyvä Mosaic-uutuus ovat suloiset Limited edition collection Compliments pastelligeelimaalit. Täysin uudella koostumuksella geeli peittää täysin jopa yhdellä kerroksella! Myös Complimentsit voi tilata ennakkoon sunnuntaihin saakka.Ennakkotilausten toimitukset alkavat 17.7. Jos tilauksessa on muita tuotteita lähetämme koko tilauksen kerralla ilman erillistä ilmoitusta.Nämä ja muut, vielä...


Ihana kesä on taas täällä!

Sanna K

Ja kesän myötä tietenkin ihanat lomat. Tilauksien toimituksessa sekä viesteihin vastaamisessa saattaa esiintyä normaalia enemmän viivettä 5.-11.6. ja 31.7.-13.8, koska eräät meistä viettävät silloin toimiston sijasta aikaansa rannalla, piknikillä, jäätelöllä, matkoilla ja sateen tai pakkasen sattuessa hyvän kirjan ja teekupin seurassa. Aurinkoista kesää ja upeita lomapäiviä kaikille!


Try Me and Love Me

Sanna K

Me rakastamme geelejämme ja olemme varmoja, että sinäkin rakastut niihin kun kokeilet. Olemme niin varmoja, että nyt kaikki ammattilaisryhmäämme kuuluvat asiakkaat voivat tilata Try Me -purkit ilmaiseksi tilauksen yhteydessä*!Jos olet y-tunnuksellinen, koulutettu kynsialan ammattilainen, mutta et vielä kuulu ammattilaisryhmäämme, ota meihin yhteyttä vaikka sähköpostilla mosaic.ns.fi@gmail.com. P.S. Klikkaa ilmaiseksi mukaan myös uusi, upea tuotekuvastomme, siitä löydät mm. tuoteoppaan kaikista tuotteistamme.*Vähintään 20€ arvoisiin tilauksiin, vain yksi purkki / geeli / asiakas.