Uutiset

Kanta-asiakkuus muuttuu!

Sanna K

Kanta-asiakasetuihin käyttämämme Beans-järjestelmä poistuu käytöstä marraskuun loppuun mennessä. Joudumme valitettavasti luopumaan järjestelmästä käyttöehtojen muutoksien vuoksi. Yritämme tarjota mahdollisimman pian tilalle korvaavan järjestelmän. Beans-pisteitä voi käyttää tilausten maksamiseen vielä 27.11. saakka ja suosittelemmekin kanta-asiakkaillemme jäljellä olevien pisteiden käyttämistä loppuun ennen tätä.


Täydellistä Naistenpäivää!

Sanna K

    Ole rohkeasti nainenOle omanlaisesi nainenTyönnä naiseuden rajoja juuri niin kauas kuin tarvitsee,jotta sovit mukavasti sisään omana itsenäsiOle ylpeästi nainenOle juuri tuollaisena täydellinen nainenHaluamme naistenpäivänä 8.3 kiittää ja onnitella kaikkia naisia. Ja omia upeita asiakkaitamme muistamme perinteiseen tapaamme -20% alennuksella lähes koko valikoimastamme!


Mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos

Sanna K

Uusi vuosi toi mukanaan uudistuksen tuulet ja käytännöt verkkokaupassamme muuttuvat hiukan niiden puhaltaessa. Hinnat tuotteille näkyvät tästä edespäin vain ollessasi kirjautuneena tilillesi ja näin ollen myös tilaaminen vaatii tästä lähtien tilin luomisen, tai olemassaolevalle tilille kirjautumisen. Samalla muuttuvat ammattilaistuotteet ja niiden hinnat näkyviksi kaikille kirjautuneille, niiden tilaaminen kuitenkin onnistuu edelleen vain ammattilaistunnuksilla. Mikäli sinulla on kynsialan peruskoulutus ja Y-tunnus kauneudenhoitoalalta, muttei vielä ammattilaistunnuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostilla mosaic.ns.fi@gmail.comP.S.Koska pääasiallinen tapa, jolla otamme sinuun yhteyttä tilaustasi koskien on sähköposti, tarkistathan että osoitteemme on sähköpostiohjelmassasi merkitty sallittujen listalle, jotteivät viestimme juutu roskapostisuodattimeen.


Vielä ehtii vaikka pukin konttiin!

Sanna K

Joulu on jo pian ovella ja se vaikuttaa myös postin kulkuun. Kun teet tilauksesi viimeistään maanantaina 18.12., tai Express-toimituksella keskiviikkona 20.12., ehtii pakettisi perille vielä ennen pyhiä.Pssst... Viimehetken lahjanhankkijat pelastaa Mosaicin lahjakortti, jotka ihan sattumalta ovat -20% alennuksessa joulunalusviikon 18.-24.12. alennuskoodilla JOULUTONTTU. Voit lisätä koodin myös suoraan tilaukseesi tästä linkistä:https://mosaic-ns.fi/discount/JOULUTONTTU Osta vaikka itsellesi, Mosaicin tontut tietävät kyllä että olet ollut kiltti. ♥ ♥ ♥Kiitos tästä vuodesta!Ihanaa joulunaikaaja menestystä vuodelle 2018!♥ ♥ ♥


Nyt on kuulkaa tosi pimeät jutut!

Sanna K

Myös Mosaicilla on Black Friday perjantaina 24.11. Saat silloin 15% alennusta tilauksestasi verkkokaupassa koodilla BLACK. Ja jos et ehdikään perjantaina ostoksille, niin ei hätää! Seuraavana maanantainahan on verkkokauppojen oma Cyber Monday ja saat sillonkin 15% alennuksen koodilla CYBER. Lisäksi Collector bank myöntää 20.11.-31.12.2017 välillä tehdyille tilauksille korotonta maksuaikaa tammikuun 2018 loppuun saakka. Nyt on siis aivan loistava tilaisuus täydentää varastot, tai hankkia ne haaveilemasi uutuudet, ja säästyy rahaa vielä joululahjoihinkin!